tiistai 20. syyskuuta 2011

Piirihallitus kokoontuu tänään

Piirihallitus kokoontuu tänään Webex -kokoukseen.
Listalla on paljon tärkeitä asioita, muun muassa:

Toimintasuunnitelma 2012

Toimintasuunnitelman suuntalinjaukset on hyväksytty jo syyskokouksessa 2010, nyt on siis tehty tarkennuksia ja jokainen piirin jaosto, ryhmä ja toimikunta ovat suunnitelmiaan tarkistelleet.
Strategiamme ohjaa toimintaa yhä edelleen!

Talousarvio
Toimintasuunnitelman ehdoilla on tarkoituksena laatia piirille mahdollisimman realistinen talousarvio ja huomioida mahdolliset tulevat haasteet myös, esim. valtionavun suuruuden kehitys, jäsenmääräkehitys jne.

Ketunkolo ja viestintä piirissä

Piirihallituksen pohdintojen pohjalta käydään keskustelua, jonka viestintäryhmä saa evästykseksi. Piirihallitus on pohtinut mm. viestinnän tavoitteita, viestinnän haasteita, viestinnän keinoja jne...

Kasvu
Piirin strategiassa Kasvu on yhtenä pääpainopisteenä ja piirihallitus käy keskustelua myös Kasvun tämän hetken konkreettisista tavoitteista piirissä. Olemme saaneet SP:ltä uusia tilastotietoja, joita myös partioneuvostossa käsiteltiin, ja niiden pohjalta meidän pitäisi ennen marraskuuta päättää myös piirin virallinen kasvutavoite vuoteen 2014 ja 2020.
Ja jotta näihin päästään, pitää totta kai käydä realistista keskustelua siitä, mikä on mahdollista ja mikä ei.

Adventtikalenterikampanja
Piirihallitus vahvistaa myös talousryhmän ehdottoman adventtikalenterikampanjan.

Lippispäivän palaute
piirihallitus myös käy läpi lippukuntapäivän palautteita ja pyrkii huomioimaan nämä palautteet seuraavan Lippispäivän suunnitelmissa.

Luottisministerin eropyyntö
Piirihallitus käsittelee luottisministerin eropyynnön tehtävästään.
Samalla käydään keskustelua siitä, miten loppuvuoden ja ensi vuodenalun tapahtumien suunnittelu-/toteutusvastuut jaetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti