tiistai 20. syyskuuta 2011

No(l)lausta ja muuta kivaa tulossa

Piirihallitus kokousti reilun neljä tuntia WeBexissä tänään käsitellen jo aiemmassa blogitekstissä olleita asioita.

Muutamia uusiakin asioita tuli päätettyä/sovittua.
Tässä olennaisimpia paloja illalta.

Luottisten pikkujoulut
Kyllä vaan kantsii olla L-SP:n piiriluottis, oikeesti. On meinaan tulossa vuosituhannen parhaat Luottisten joulunol(l)aukset perjantaina 16.12.2011 klo 19.00 alkaen Turussa. Merkitse nyt kalenteriin! Ja hei, pääsysi nollaukseen voit varmistaa vielä sillä, että pikapikaa liityt piirin luottikseksi!! (ihan oikeasti kaikki, ihan kaikki ovat tervetulleita ja tärkeitä!!)
Lisätietoa luvassa, kerrottakoon kuitenkin, että piirinjohtajan asukokonaisuus tulee olemaan huimaava!

Palautetta Lippukuntapäivästä
Lippukuntapäivässä syyskuun alussa kerättiin palautetta kaikesta mahdollisesta.
Kiitos palautteesta, niiden avulla saamme piiriä eteenpäin!! Piirihallitus paneutuu palautteisiin hyvin tarkasti ylimääräisessä kokouksessaan marraskuun alussa.

Yksi selkeä ja usein toistunut palaute, johon tartuimme heti toiminnansuunnittelussa vuodelle 2012 oli se, että lippukuntapäivän koettiin olevan hankalaan aikaan, heti toimintakauden alussa. Niinpä ensi vuoden lippukuntapäivä siirretään myöhäisemmäksi ja kokeillaan sunnuntaipäivää. Eli piirihallitus esittää syyskokoukselle laadittuun tapahtumakalenteriin, että Lippukuntapäivä vuonna 2012 olisi 30.9.

Piirihallituksen fb-yhteisö

Piirihallitus päätti luoda oman yhteisön facebookkiin parantaakseen, tehostaakseen ja monipuolistaakseen viestintäänsä. Tulkaa kaikki tykkäämään, kommentoimaan ja keskustelemaan! :)

Näihin kuviin ja tunnelmiin tältä "illalta".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti