lauantai 19. marraskuuta 2016

Kannatamme Pauli Engblomia neuvoston johtoon

Kannatamme Pauli Engblomia (Kupittaan Henrikinpojat, Lounais-Suomen Partiopiiri) partioneuvoston puheenjohtajaksi. Pauli on analyyttinen, tarkka ja taitava hahmottamaan kokonaisuuksia. Ennen kaikkea hän motivoi ihmisiä toimimaan parhaiden kykyjensä mukaisesti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Nämä ominaisuudet ovat juuri niitä, joita odotamme asiaansa omistautuneelta puheenjohtajalta. Uskomme vahvasti Paulin kykyyn tuoda hallituksen kokouksissa esille neuvoston ja piirien näkökulmia käsittelyssä oleviin asioihin. Sujuvalla neuvostotyöllä saadaan kaikkien ääni kuulumaan.

Neuvosto on muutakin kuin kaksi sääntömääräistä kokousta vuodessa. Vaikka neuvoston jäsenet kokoontuvat harvoin, on ryhmän toimittava myös kokousten välillä. Kannattamamme puheenjohtajaehdokas Pauli on toiminut Lounais-Suomen Partiopiirissä monissa eri tehtävissä ja osoittanut olevansa tarkasti eri ryhmien intressejä huomioiva ja asioita aktiivisesti eteenpäin vievä. Luotamme Paulin kommunikointitaitoihin ja siihen, että hän osaa tuoda ajankohtaiset asiat hyvissä ajoin neuvostolle tiedoksi ja päätettäväksi. Asioiden avoin käsittely on keskeistä strategian hallitussa johtamisessa.

Nuoresta iästään huolimatta Pauli on kokenut johtaja. Pauli on toiminut kahden vuoden ajan partioneuvoston toisena varapuheenjohtajana, joten hänet on jo ajettu sisään vaativaan neuvostotyöskentelyyn. Hän on lippukunnanjohtajana sekä partiopiirin samoajaikäisten HuHu-leirin toisena johtajana ratkaissut moninaisia tilanteita, joissa on vaadittu muiden ohjaamista, tukemista sekä kykyä haastaa partion perinteisiä toimintamalleja. Paulilla on kokemusta myös kahden ryhmän välillä välittäjänä toimimisesta hänen oltua pitkään ja ansiokkaasti L-SP:n viestintäryhmässä YSPien aikuisena tukena ja YSP-jaoston puheenjohtajana.

Jaamme puheenjohtajaehdokkaamme näkemyksen, että partioneuvoston roolia on selkeytettävä ja vahvistettava. Osaavan puheenjohtajan rooli neuvoston ajatuksia kokoavana johtajana korostuu vaikeissa tilanteissa – silloin, kun selkeän tulevaisuudenkuvan luominen voi olla vaikeaa. Uskomme Pauli Engblomin olevan oikea henkilö johtamaan muutosta.

Lounais-Suomen Partiopiirin jäsenkokousdelegaatio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti