lauantai 19. marraskuuta 2016

Alkushokki

Lokakuussa piirin syyskokous valitsi minut mukaan jäsenkokousdelegaatioon ja valinnan jälkeen kuiskuttelin vierustoverilleni, että mihin mahdoin juuri lupautua. Suomen Partiolaisten jäsenkokous kuulosti suurimmaksi osaksi tälle lippukuntatoimijalle melko vieraalta ja kaukaiselta asialta. Tuli alkushokki.

Ennen varsinaista kokousta pidettiin kaksi delegaation kokousta, joihin osallistuin Skypen välityksellä. Toimi hyvin niinkin! Kieltämättä ennen ensimmäistä kokousta hieman jännitti, mutta se oli aivan turhaa. Oli mukava tutustua muihin delegaation jäseniin jo ennen itse kokousviikonloppua.

Ensimmäinen kokous meni osaltani vain kuunnellen infopläjäystä käytännön järjestelyistä sekä jäsenkokouskonkareiden mietteitä ja ajatuksia tulevasta kokouksesta. Kokouksen jälkeen alkoi oma innostus kasvamaan kun jo ymmärsi hieman, että mitä ennen jäsenkokousta ja itse jäsenkokouksessa oikein tapahtuu. Ensimmäisessä delegaation kokouksessa yhdeksi suurimmaksi ongelmaksi kehkeytyi mitä tarkoittaa smart casual ja pitääkö korkokengät pakata mukaan vai ei. Eli vaikka delegaation kokouksessa oli tiukkaakin asiaa, ei sen kaikki aina tarvitse olla niin vakavaa :)

Parin viikon päästä ensimmäisestä kokouksesta pidettiin toinen delegaation kokous ja tällä kertaa olin jo itse paremmin perillä käsiteltävistä aiheista kuten sääntömuutosehdotuksesta ja organisaatiouudistuksesta. Kokouksessa oli myös mukava huomata, että kaikki olivat erittäin aktiivisia esittämään omia näkemyksiään. Toisen kokouksen jälkeen alkushokki oli jo hieman laantunut.

Perjantaina 18. päivä oli aika lähteä kohti Oulua. Lähdin työpäivän jälkeen autolla kohtia Poria ja sieltä hyppäsin piirin bussin kyytiin. Bussissa olikin jo tunnelma korkealla ja keskustelut käynnissä. Porista jatkettiin matkaa kohtia Oulua. Huh mikä matka se olikin hirveässä lumipyryssä. Bussikuskille kiitos turvallisesta kyydistä <3 Perillä päästiin lauantain puolella ja hotellihuoneen pehmeä sänky kutsui heti.

Varsinaisena jäsenkokousaamuna kello soitti seitsemältä ja vaikka nukuttujen tunteja ei paljon kertynyt ei väsymyksestä ollut tietoakaan. Jännittävä ja mielenkiintoinen päivä tulossa, joten aamupalan kautta kokoussaliin.

Nyt juuri tämän kirjoituksen aikana itse varsinainen kokous alkoi ja päästään itse asiaan. Vaikka alkushokista on vielä rippeitä jäljellä, en anna sen häiritä. Toivon jäsenkokoukselta mielenkiintoisia kysymyksiä ja keskusteluja, vastuullisia päätöksiä sekä mukavaa yhdessä oloa partioystävien kanssa. Ja myös vähän kokousherkkuja.Outi Kronlund, Rantakaarinat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti