tiistai 22. marraskuuta 2016

Jäsenkokouksen jälkeiset fiilikset"Silloin kun hitaat hämäläiset lähtee kotimatkalle, jää @lspartiopiiri nielemään pölyä", twiittasi Hämeen Partiopiiri delegaatiollemme, kun heidän bussinsa ohitti meidät moottoritiellä sunnuntaina matkalla Oulusta kotiin (luw twiitti täältä). Edes Hämeen kevyt kuittailu ei onnistunut latistamaan tunnelmaa bussissa, jossa mahtavan partioviikonlopun jäljiltä väsynyt delegaatio matkusti kohti Poria, Turkua ja tulevia partiohaasteita.

Delegaatio onnistui viikonlopun aikana toimimaan yhteistyössä.
Toiset käyttivät puheenvuoroja salissa ja näkyivät, toiset tekivät useiden tuntien näkymätöntä taustatyötä niin ennen kokousta kuin sen aikanakin. Tuleva piirinjohtajamme sai kokouksessa kunnian toimia kokouksen julkilausumatoimikunnan puheenjohtajana. Piiristämme oli edustaja myös resoluutiotoimikunnassa sekä ääntenlaskijoissa. L-SP:stä oli myös vaaliehdokas Pauli Engblom, jonka tukemiseen koko delegaatio osallistui aktiivisesti.  Kokouksen aikana kävi vilkas keskustelu delegaation omassa slack-keskustelussa ja käytävillä puhuttiin myös muiden delegaatioiden kanssa.
Kertaakaan ei kuultu valituksen sanaa, eikä kukaan haukkunut lyttyyn muiden tekemää työtä. Sen sijaan tässä delegaatiossa kaikki kannustivat toisiaan ja oli tosi motivoivaa tehdä töitä, kun aina tultiin kehumaan ja kiittämään pienistäkin ponnistuksista. Viimeisenä kokouspäivänä delegaatit kirjoittelivat toisille kiitoksia toistensa matkapasseihin ja moni löysi monta uutta partiokaveria viikonlopun aikana.
Haluamme kiittä myös kaikkia muita piirejä onnistuneesta, partiohenkisestä jäsenkokouksesta. Onnittelut myös uusi puheenjohtajakolmikko Anna Munsterhjelm, Lasse Roiha sekä Ilona Turunen, ja tsempit tulevalle kaksivuotiskaudelle! Onnea myös Paulille partioneuvoston puheenjohtajan tehtävästä!
Delegaatio valmiina Oulun kaupungin vastaanotolle lauantai-iltana!
Kuva: Janne Seppänen1 kommentti:

  1. Kiitos delegaatiollenne ylijääneistä ompuista! Niistäpä sain tänään hyvät mehut =D

    VastaaPoista