sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Alkushokista innostukseen

Jäsenkokousta on nyt kestänyt noin kuusi tuntia. Siinä ajassa alkushokin rippeetkin ovat jo lopullisesti kaikonneet. Sinä aikana kokouksessa on käsitelty muun muassa menettelytapasääntöä, sääntömuutosta, Suomen Partiolaisten hallituksen kaksivuotiskertomusta 2015-2016, toiminnan painotuksia 2017-2018, partio-organisaation uudistusta, julkilausumaa sekä viimeisimpinä saimme vihdoin puheenjohtajaehdokkaat ja hallitusehdokkaat kokousväen eteen tentattavaksi.

Miltä sitten viimeiset kuusi tuntia ovat minusta tuntuneet. Innostavalta, mielenkiintoiselta ja jännittävältä! Aika on mennyt nopeammin kuin ajattelin, eikä väsymyskään ole vielä peitonnut vaikka yöunet jäivät neljään tuntiin. Tunnustan, että ennakkoon ajattelin jäsenkokouksen tuntuvan tylsältä ja pitkältä ja epäilin, että saisinko jäsenkokouksesta mitään irti. Onneksi ennakkoluuloni osoittautuivat aivan vääriksi. Kokous on todella innostanut ottamaan asioihin kantaa ja esittämään omia näkemyksiä. Olen saanut myös todeta, että meidän delegaatio on aivan huippu. Kaikki ovat hoitaneet omat pestinsä hyvin ja on todella saanut tuntea ylpeyttä kun meidän delegaatio on pitänyt puheenvuoroja. Kyllä se vaan kuulostaa hyvältä, kun aiheesta puhutaan kuuluvalla äänellä, selkeästi ja ehdotukset on asiallisesti perusteltu. Parasta.

Jäsenkokouksen ensimmäinen osa päättyi äsken puheenjohtajaehdokkaiden ja hallitusehdokkaiden esittelyyn. Mielestäni ehdokkailta olisi voitu enemmänkin kysyä, mutta aikataulun vuoksi kysymykset jäivät minusta hieman pintapuolisiksi. Tämä oli pieni miinus. Ehdokkaamme Pauli Engblom pärjäsi kuitenkin erinomaisesti puheenjohtajatentissä ja jälkeen kerran sain olla ylpeä omasta piiristä. Hyvä Pauli!

Nyt on vielä iltaohjelmassa Oulun kaupungin vastaanotto sekä yhteistä iltaohjelmaa hotellilla. Tästä päivästä saa olla kiitollinen ja innolla odotan jo huomista päivää.

Outi Kronlund, Rantakaarinat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti