sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Fiiliksissä Lippukuntapäivästä!

Tänään sai totisesti kokea olevansa ylpeä harrastuksestaan! Niin hienoa oli astua (jälleen viimeisten joukossa) Raumanmeren koulun Wiipuri-saliin, kun lähes kaikki istumapaikat olivat täynnä. SP:n brändijohtajan esitys oli kaikkea muuta kuin sunnuntaiaamulta saattaisi odottaa. Meitä muistutettiin osuvasti siitä, että PARTIO on hieno harrastus ja meidän täytyy muistaa kertoa siitä KAIKILLE. Juliuksen puolituntinen ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi - Mari taisi sanoa sen ihan ääneenkin kiittäessään häntä!

Seuraavana vuorossa oli toinen karismaattinen puhuja Leevi, joka oli saapunut kertomaan lippukuntatoimijoille MEIDÄN omasta PARTIOvarusteesta. Saimme kuulla kilpailutilanteesta, Varusteen nykytilasta, tulevaisuudensuunnitelmista sekä siitä, että Partiovaruste on tällä hetkellä ainoa partiokauppa, jonka tuotto käytetään partiotoiminnan tukemiseen. Muistakaamme siis jatkossakin tukea lounais-suomalaista partiotoimintaa asioimalla Partiovarusteessa!

Viimeisen puheenvuoron ennen aamupäivän koulutuksia käyttivät piirinjohtajat. Ajankohtaisiin asioihin kuuluivat mm. Ilmon ja Ilonan ilmestyminen, Piirin syyskokous marraskuussa, SP:n jäsenkokous niinikään marraskuussa sekä Partiotoimiston henkilökunnan esittely. Toimistojen väki oli sonnustautunut punaisiin neniin - partiolaiset ovat mukana syksyn Nenäpäivä-tempauksessa. Tästä osallistujat siirtyivät valitsemiinsa koulutuksiin koulun sopukoihin.

Aamupäivän koulutusten päätteeksi tarjolla oli herkullista ruokaa sekä messuhulinaa koulun aulassa. Mukaansa saattoi kerätä iloisen mielen lisäksi vaikkapa kettuheijastimen, karkkia, kalenteri-infoa, pullaa, kahvia, infoa kisoista tai vaikkapa ajatuksia viestinnästä. Saipa messuilla murtaa jäätä tai pudottaa kävyn gallupiin piirin ilmoittautumisjärjestelmästäkin. Paikalla olivat lisäksi Tammileirin hauskat hahmot ja Partiovarusteellakin oli myyntipisteessä vilskettä.

Iltapäivän koulutusten alkaessa ryhdyttiin messuilla purkutoimenpiteisiin. Hieman kolmen jälkeen alkoivat messuosastot olla paketoidut ja pakettiautoon pakatut. Koulutusten päätyttyä kokoonnuimme vielä suurensuureen sisaruspiiriin auringonpaisteeseen. Piirin varajohtaja kiitti kaikkia osallistujia sekä tekijöitä onnistuneesta Lippukuntapäivästä. Lopuksi heitettiin partiomurheet piirin keskelle ja otettiin kivat ajatukset sydämelle, lausuttiin hyvät yöt ja lähdettiin kotimatkalle.

Olipa kyllä historian paras Lippukuntapäivä - haastetaan vuoden 2013 Lippukuntapäivään lisää uusia tyyppejä omasta tai vaikka naapurilippukunnasta! Ja muistetaan, että piiri ON lippukuntia varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti