torstai 27. syyskuuta 2012

Vastahan tämä syksy polkaistiin käyntiin...

...ja kohta ollaan jo lokakuussa! Kuluvan viikon kuvioita ovat hallinneet TOIMINNAN SUUNNITTELU, LIPPUKUNTAPÄIVÄn kuumeinen valmistelu sekä JOULUNODOTUS - eihän tuohon kaikkien rakastamaan juhlapyhään ole enää kuin vajaat kolme kuukautta - Kalenterikettuja on koulutettu ja kalenterit odottavat myyjiään Partiotoimistolla.

Menneenä sunnuntaina PH kokoontui bonuskokoukseen, jossa siis koostettiin ryhmien ja jaostojen ToSuja. Pimenevinä syysiltoina ja -öinä syntynee lopputulos, Piirimme vuoden 2013 Toimintasuunnitelma, jota päästään selaamaan reilun kuukauden kuluttua syyskokouksessa. Samaisena viikonloppuna muuten kokoontuvat jälleen piirin alue-, ohjelma- ja koulutusohjaajat Partiomyllyyn historian kolmanteen ohjaajatapaamiseen.

Tulevana sunnuntaina Raumalla järjestettävään lippukuntapäivään odotetaan sankoin joukoin lippukuntatoimijoita. Päivässä on luvassa koulutusta, messumeinikiä ja mielenkiintoisia puhujia. Paikalla ovat myös piirihallituksen jäsenet sekä partiotoimiston väki. Tunnelmia sunnuntailta on luvassa viimeistään sunnuntai-iltana tätä kautta, mutta paras meiniki on paikanpäällä! Nähdään siis siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti