tiistai 13. joulukuuta 2011

Kokouskooste piirihallituksen kokouksesta 12.12.

Piirihallitus kokoontui tämän vuoden viimeiseen kokoukseen Huittisiin. Kokous sujui haikeissakin tunnelmissa, sillä neljä piirihallituksen jäsentä vaihtuu vuoden vaihteessa uusiin ja eittämättä ihan yhtä ihaniin. Silti haikeutta oli ilmassa, paljon tämän porukan kanssa on tehty ja säädetty, paljon koettu ja paljon opittu.

Kokouksessa nimettiin Paraatin 2012 komentaja, komentajana toimii viestintäministeri Maija- Liisa, "Maikki" Laukkanen.
Paraatiin tuli joitakin kehitysideoita, joiden toteutumismahdollisuuksia selvitellään yhdessä paraatitoimikunnan kanssa. Ja niistä informoidaan sitten kyllä tarpeeksi hyvissä ajoin :)

Piirihallitus hyväksyi ja julkaisee vapaaehtoistoiminnan vuonna vielä Aktiivinen partiojohtaja ja Toimiva nuori lippukunnanjohtaja- tunnustukset.
Tunnuksista tulee juttu nettisivuille, Repolaiseen, jne. Lisäksi säännöt julkaistaan kokonaisuudessaan piirin nettisivuilla.
Tunnustukset luovutetaan ensimmäisen kerran Partioparaatissa 2012.

Piirihallitus käsitteli myös ehdotusta, Lounais-Suomen Partiosäätiölle jätettävästä ehdotuksesta liittyen Matti Koivurinnan tekemään lahjoitukseen Partiosäätiölle ja hänen toiveestaan käyttää lahjoitus partiojohtajakoulutukseen. Sätiön hallituksen kokouksen jälkeen lippukuntia tiedotetaan ensi tilassa asiasta.
SP:n kuulumisia käytiin tiiviisti läpi, neuvoston kuulumisia ja FiSScin ja SP:n tilannetta. Todettiin L-SP:n allekirjoittaneen kirjelmä, jossa otettiin kantaa FiSScin omaan valtionavun jättämiseen. Ja toisaalta saatiin tietoon se, että SP:n ja FiSScin neuvottelut uudesta/päivitetystä sopimuksesta etenevät hyvässä hengessä.
Piirihallitus pohti mahdollisia nimiä aluevaliokunnan puheenjohtajaksi. Näitä nimiä saa edelleen ehdotella, vaikka suoraan SP:n vaalitoimikunnalle. Vinkkejä voi toimittaa vaikka osoitteeseen vaalitoimikunta@partio.fi :)

Lisäksi: Piirihallitus vahvisti ansiomerkkitoimikunnan ansiomerkkipäätökset ja hyväksyi uusia partiojohtajia, anoi KO-valtuuksia tai niiden jatkamisia. Sai talouskatsauksen, hyväksyi uudeksi jäseneksi Loimaan Saviset ry:n ja kuuli kuulumisia ns. Tammileirin tiimoilta.

Toiminnanalojen kuulumisissa
kuulimme mm. seuraavaa
- Järjestelyvuorolistaa on päivitetty vuoteen 2020 asti
- Järjestäville LPK:lle tulossa lisätukea
- KV- ja Seikkailijajaostoilla ei ole toistaiseksi puheenjohtajia
- Woomalin yhteyshenkilöksi ilmoitettu Ohjelmasihteeri Riikka Hosiosto
- ensi vuonna Repolaisia ilmestyy seitsemän kappaletta.
- Repolaisen ulkoasua pyritään uudistamaan
- ILMO-työryhmä kokoontuu 26.1.
- Maaliskuussa Turun toimistolla on SP:n kasvuaiheinen piirivierailu
- Kunnallisvaalien huomioimista piirissä pohdittiin ja kuultiin, että TVK on jo pyytänyt viestintäsuunnittelijalta pikaista ideointia siitä, miten kunnallisvaali-teemaa voisi piirissä pitää esillä.
- Ohjelma ja alue yhdessä miettineet "iskuja" alueille
- Piirin ohjaajien tapaaminen toteutetaan 24.-25.3.
- "Muukalaiskirjeet" lähtevät piirin alueelle muuttaville henkilöille, joiden kotipiiri/LPK on jossain muussa piirissä.
- muistamis- ja kiittämiskäytänteitä kehitetään
-adventtikalentereita on myyty noin 46 000, VAU ja KIITOS kaikki aktiiviset LPK:t!

Piirihallitus harjoitteli vielä illan päätteeksi Luottisten Joulunol(l)auksen esitystään. Kantsii olla piirin luottis, jotta sen näkee perjantaina ;) Jos haluat vielä mukaan, niin ilmianna äkkiä itsesi johonkin pestiin piirissä :)

Lopuksi kiitettiin päättäviä piirihallituksen jäseniä ja luovutettiin heille Ketut, joilla on ministerin salkku.MUOKS. Unohtui. Kasvujohtajaa ei ole löytynyt vielä, mutta piirihallituksessakin käytiin nimiä läpi ja Timo Sirén lupasi olla vinkattuihin nimiin yhteydessä asap.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti