keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Mistä on ministerien salkut huomenna tehty?

Kasvusta ja kuulumisista, Napaketun loppuraportista ja jäsentiedoista, luottisten joulunollauksesta ja syyskokousasioista, vaalipohdinnoista (niin piirin, kuin SP:n) sekä tulevaisuuden maalailusta niistä on ministerien salkut huomenna tehty.

Piirihallitus kokoontuu huomenna vuoden yhdeksänteen kokoukseensa.
Asioita on taas tapetilla sen verran, että piirihallitus on päättänyt kokoontua jo suunniteltujen kokousten lisäksi yhteen kokoukseen, jossa linjataan vain tulevaisuutta :)

Huomenna puhutaan paljon Kasvusta ja jatkojalostetaan työryhmän pohdintaa siitä, mitä pitää tehdä, jotta L-SP:ssä on vuonna 2014 ja 2020 mahdollisimman paljon partiolaisia. Laadusta se kaikki lähtee tietty, mutta jotain muutakin ehkä tarvitaan :)

Huomenna keskustellaan myös:
* Siitä, haluaako L-SP hakea 2014 joko Suurjuhlan tai Jäsenkokouksen järjestelyvastuuta
* Pohditaan, miten Demokratia palkinto-ehdotuksena voisimme huomioida Partion ja L-SP:läiset partiolaiset
* Kuullaan vaalitoimikunnan tilannetta ehdokastilanteen suhteen.

Olethan sinä käynyt vastaamassa L-SP:n piirihallituksen FB-profiilin kyselyyn "Oletko harkinnut piirihallituspestiä?"
Käyhän tsekkaamassa, PIAN!

3 kommenttia:

 1. Suurjuhlaa ei tarvitse hakea, aivan turhanpäiväinen tapahtuma.

  Jäsenkokousta haettakoon johonkin muualle kuin Turkuun!

  VastaaPoista
 2. Kasvusta. Partio löytää takaisin kasvun tielle vain keskittymällä ydintehtäväänsä, eli löytämällä vastauksen kysymykseen MIKSI on olemassa. Kasvuprojektit ja lippukuntiin lähetettävät kasvuvinkit, jotka tehokkaasti LPKJ:na laitan suoraan archive-nappia käyttämällä "talteen" ovat vain lyhyen tähtäimen tulipalonsammuttelua. Eli, laadukasta partio-ohjelmaa lippukuntiin, niin johan kasvaa! Kuuma vinkki suoraan PäPasta: Piirin tuottama viikottainen valmis kokous lippukuntiin! Partiomenetelmineen ja kaikkineen, magnifico!

  VastaaPoista
 3. Viltsulle: Oot täysin oikeassa, mutta jotta se laadukas toiminta LPK:ssa toteutuu tarvitaan lisää aikuisia ja siihen mm. meen pitää tarttua. Samoin meen julkisuuskuva tai Brändi kaipaa kohennusta, eli meen pitää hiukan jeesiä sitä laadukkuutta saamaan se mahdollisuutensa, eikö?

  Ja joo, me ollaan jo julistauduttu PäPan idean urkkijoiksi ja hyödyntäjiksi, ehdottomasti!

  VastaaPoista