torstai 30. tammikuuta 2014

Haparoivin askelin päämäärätietoisestiLiuta kysymyksiä ja suuri suu. Näillä eväin lähdin uuteen pestiini hallituksessa ja talousministerinä. Kausi vierähti käyntiin ideoiden ja pähkäillen.

Ryhmälleni esitin kysymyksen; Mikä sinua motivoi partiossa ja yleensä? 
On helpompi tarttua uusiin haasteisiin, kun pitää mielessä, miksi alun perin on hommaan ryhtynyt. Samaan kysymykseen vastasin myös itse; Ihmiset ja vaikuttaminen.

On mutkatonta kulkea kohti omaa visiota. Haastavampaa on saada muut näkemään sama visio ja etenemään hallitusti sitä kohti.

Nyt vuoden alussa räpiköin pestissäni eteenpäin ja viikoittain vastaan tulee uusia haasteita ja yllättäviä käänteitä. Intoa ja mielenkiintoa kyllä riittää, sillä sekä talousryhmän että hallituksen uudet ja vanhat jäsenet näkemyksineen ja näkemyseroineen tarjoavat foorumit avoimelle ja rohkealle keskustelulle. Jokaisella on omat mielipiteensä, näkökulmansa, ajatuksensa, arvonsa ja kysymyksensä. Itse mielelläni hämmennän soppaa vähän väliä.

On kuitenkin ilo huomata, että ihmiset joiden kanssa työskentelee, jakavat samankaltaisen vision piirimme tulevaisuudesta. Nämä ihmiset ympärilläni pyrkivät innolla ja päämäärätietoisesti luotsaamaan piiriämme eteenpäin yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Jokaisen työskentely on avointa ja sitoutunutta.

Ollakseen uskottava ja varteenotettava yhteiskunnallinen vaikuttaja ja kannanottaja, tulee piirimme luottaa avoimuuteen ja tarttua rohkeasti haasteisiin.

Se on minun visioni; uskottava ja varteenotettava yhteiskunnallinen vaikuttaja ja kannanottaja!

Tiedättepähän minne ollaan menossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti