maanantai 30. huhtikuuta 2012

Sudenpentu ja seikkailijaenergiaa kevätauringossa!Upeat lähes 180 sudenpentu- ja seikkailijaryhmää rynnisti eilen keväiseen  maastoon sankarimatkalle Mynämäellä ja Porissa. Murmelit, Karhut, Meritähdet, Peto Pimut, Ilveskissat  ja muut veikeät joukkueet mittelivät reilusti mitaleista. Iso vappuhali kiitokseksi kaikille kisailijoille ja  ryhmien saattajille sekä ennen kaikkea kisajärjestelyistä vastanneille.

Kaikki itse kisailleet ja kisoja järjestäneet muistavat miten hyvältä tuntuu, kun kaikki on onnellisesti ohi. Kisan jälkeen karkin ja pop cornin käryisessä bussissa tunnelmointi ja tulosten spekulointi on päivän loppuhuipennus. Viimeisen bussin kaartaessa kisakeskuksen pihasta on järjestäjillä enää jäljellä vessojen siivous, toimiston purku, löytötavaroiden lajittelu jne., mutta sekin on hauskaa hyvällä porukalla. Tätäkin kaikkea partio on, ja näin syntyy unohtumattomia elämyksiä, sekä korvaamatonta kokemusta vastuunkannosta. Toivottavasti joku pikku- partiolainen syttyi lopullisesti partioon tällä kisareissulla ja joku uusi aikuinen joukkueen saattajana sai kipinän yhteiseen harrastukseemme!

 Tänään ja huomenna juhlistamme kaikki vappua, tuota armoitettua kevään juhlaa, josta riittää jokaiselle jotakin, sillä se on kevään, työn, työväen, ”herrasväen” ja ylioppilaiden juhla. 
Vappuryminöiden jälkeen onkin sitten pikaisesti ryhdyttävä oikomaan housun prässejä ja ompelemaan merkkejä sekä muilla tavoilla valmistautua viikonlopun näyttävään partioparaatiin. 

Vinkeän vauhdikasta tai rauhallista vappua kaikille oman maun mukaan koko piirihallitukselta!

Susanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti