perjantai 20. huhtikuuta 2012

Rollin läksiäiset, viestintäsihteerin hakuaika päättyi ja Partioneuvoston ensi kuulumisia

Rollin viimeinen työpäivä oli tänään.
Hänelle järjestettiin pienimuotoiset läksiäiset, joissa kiiteltiin ja toivotettiin onnea ja intoa tulevaan.

Tänään muuten  päättyi myös viestintäsihteerin hakuaika. Hakemuksia tuli varsin mukava määrä :)

Nyt piirinjohtajat ovat Helsingissä partioneuvostossa, partioneuvoston kuulumisia voit seurata täällä: https://www.facebook.com/partioneuvosto?ref=ts. Luvassa on paljon isoja ja tärkeitä asioita!

Perjantai-ilta alkoi varsin mielenkiintoisesi, kun Marttojen hallinto- ja talousjohtaja Reijo Petrell oli puhumassa meille aiheesta "luottamushenkilönä järjestössä". Aihe oli, vaikka järjestössä on luottamushenkilönä toiminut vuosia, hyvin mielenkiintoinen ja avartava.
Oli hauska huomata, että järjestöillä on pääosin samanlaisia haasteita, samanlaisia murheita ja samanlaisia onnistumisia. Me ei siis todellakaan olla yksin haasteinemme.

Reijo muuten toimii myös tyttärensä lippukunnan vanhempainyhdistyksen puheenjohtajana ja totesi kovasti lämmittävästi, että jo kunnioituksesta niitä 15, 16 ja 17 vuotiaita kohtaan, jotka viikoittain mahdollistavat lapsille ja nuorille harrastuksen hän ja hänen vaimonsa haluavat olal mukana tukemassa toimintaa, VAU! Paljon muutakin todella viisasta Reijo meille puhui, mm. järjestötyön johtamisesta, luottamushenkilöiden ja toimihenkilöiden välisistä rooleista, johtamisen haasteista jne. nostan pari nostoa :)
  •  Poisvalitseminen on vaikeaa, mutta tarpeellista (jopa välttämätöntä) (asia, josta meilläki on paljon puhuttu toiminnansuunnittelun startatessa)
  •  Oikeita asioita tulee tehdä oikein

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti