sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Ohjaajien yhteistyö

Tänään kokoonnuimme luottisten voimin luottisseminaariin Partiomyllyyn ja suuri kiitos luottisryhmälle sekä erityisesti luottisministeri-Tuulialle hyvin järjestetystä tapahtumasta! :)

Partiomyllyssä oli paikalla myös joukko piirimme ohjaajia eli alue-, koulutus- ja ohjelmaohjaajia ja pidimmekin keskenämme ns. ohjaajatapaamisen kick off:in eli laitoimme alkuun yhteistyön, joka olisi pitänyt aloittaa jo kauan sitten, mutta joka aloitetaan nyt tästä eteenpäin toden teolla. Jotta osamme jatkossa palvella lippukuntia vielä paremmin, pitää meidän ohjaajien yhdistää joukkomme ja sekä auttaa että tukea toisiamme siinä tärkeässä työssä, jota me kaikki ohjaajat teemme tässä piirissä.

Nyt suunnittelemme varsinaista ohjaajatapaamista, jonka ajankohta päätettiin ensi vuoden maaliskuulle. Toivottavasti se löytyy jo nyt paikalla olleiden ohjaajien kalentereista ja toivottavasti jokainen piirimme ohjaaja löytää tiensä tähän tilaisuuteen.

Toki haluamme kuulla myös lippukunnilta, mitä toivoisitte meiltä ohjaajilta ja miten voisimme jatkossa tukea lippukuntia paremmin siinä peruspartioinnissa? Haluamme olla paras piiri ja parhaalla piirillä on tietenkin myös parhaat ohjaajat! :) Ja jotta myös me ohjaajat jaksamme pesteissämme, pitää meidänkin kehittyä sekä yhdistää voimiamme. Tähän yhteinen ohjaajatapaaminen on toivottavasti ratkaisu ja ensi vuonna pystymme ohjaajien yhteistyön avulla tukemaan entistä paremmin lippukuntia. Esittäkää siis toiveitanne ja muistakaa, että meihin saa aina ottaa yhteyttä ja pyytää vaikka lippukuntiin vierailulle, jos niin haluatte :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti