lauantai 6. huhtikuuta 2013

Vinha viikonloppu!

Mitä PH:n jäsenet sitten oikeasti puuhastelevat tänä viikonloppuna?

Noh! Tällä hetkellä viestintäministeri kouluttaa piirin ohjaajille viestintää ohjaajatapaamisessa. Ohjema- ja alueministerit kuuntelevat ja koulutusministeri bloggaa. SoMe kertoo meille, että piirinjohtaja harrastaa tänä viikonloppuna vain "vähän" partiota, eli hän ehkä viettää partion parissa vain vuorokauden. PiJo-koksikon toinen osapuoli lienee Ko-Gi-puuhissa tällä hetkellä. Esimerkiksi näin me vietämme viikonloppua.

Tämä Jussin (viestintäministerin) setti herättää ajatuksia ja vahvistaa käsityksiä siitä, että tässä meidän informaatioyhteiskunnassamme tieto ei kulje. Pitäisi miettiä, mitä halutaan kertoa ja kenelle ja mikä soveliain tapa kullekin viestille on. Piiriviestinnässä haasteena vaikuttaisi olevan viestien kohdentaminen ja kahdensuuntaisuuden puuttuminen tai viestin katkeaminen ja mahdollinen muuttuminen matkalla.

Miten saadaan rikkinäinen puhelin toimimaan? Missä kohtaa viesti muuttuu? Jätänkö itse osan viestistä kertomatta? Mikä omasta mielestäni on tärkeää? Miten se vaikuttaa viestiin, jonka välitän eteenpäin? Uskallanko kysyä, jos olen mielestäni saanut epäselvää tai jopa väärää informaatiota? Kahdensuuntaisuus vaatii keskustelua ja kontakteja. Sitä varten järjestetään esimerkiksi huominen LIPPUKUNTAFOORUMI.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti