maanantai 4. maaliskuuta 2013

Ryhtiliike

Kevät on mennyt kuin siivillä. Hallitus on kokoustanut nyt neljä kertaa. Lisäksi olemme osallistuneet omien ryhmiemme kokouksiin, SP:n Laajennettuihin Valiokuntiin, Järjestöjohtamiskoulutukseen, Ryhmän Johtaminen Piirissä -koulutukseen, Luottistapahtumiin ja lukuisiin muihin lippukuntien ja piirin tapahtumiin. Nyt eletään maaliskuun alkua ja partiopiirin kevätkokous on kuukauden päässä.

SP:n Laajennetut Valiokunnat kokoustivat Partioasemalla Helsingissä reilu viikko sitten. Kevään ensimmäisissä laajennetuissa linjattiin päätösesityksiä huhtikuussa kokoontuville laajennetuille. SP kehittää ja kehittyy ja piirien ja keskusjärjestön työnjakoa pyritään jatkuvasti selkeyttämään. Lauantain jälkeen jäi kuitenkin sellainen fiilis, että asioita tehdään yhdessä ja mielessä pidetään kaikkein tärkein: LIPPUKUNNAT.

Samaisen viikonlopun sunnuntaina suuri osa piirihallituksesta osallistui edelleen Partioasemalla SP:n Järjestöjohtamiskoulutukseen. Saimme kuulla mm. yhdistyksen kirjanpidosta sekä SP:n organisaatiosta ja päätöksenteosta. Hyödyllistä tietoa, mutta ehkä enemmän uusille piirihallituslaisille suunnattua. Sisältö oli enemmänkin "Järjestötoiminnan perusteet" -tyyppistä kuin järjestöjohtamista käsittelevää.

Hallitus aloitti kokouksensa tänään 17.45. Voisiko sitä nyt - kuusi tuntia myöhemmin - sulkea tämän koneen ja lähteä hankeen fillaroimaan kotia kohti, jotta ehtii aamuksi töihin? Kiitos tästä päivästä - se oli kuitenkin kiva(va).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti