perjantai 26. marraskuuta 2010

SP:n hallitusvaaleista

Kirjoittelen jäsenkokousfiiliksiä myöhemmin (tää viikko on taas JUOSSUT käsissä).
Kokous oli jännä loppuun asti ja teimme eittämättä hyviä valintoja, palaan niihinkin vielä.

Nyt nostan kuitenkin esille kuuman perunan. Olen tänää saanut tiedon, että ic-tehtäviin on löytynyt kaksi uutta ehdokasta.
WAGGGS + valiokunnan pj: Paula Viikari, Uusimaa ja WOSM: Anne Toukonen, L-SP.

Täytyypä sanoa, että tilanne on varsin hämmentävä. Vain pari päivää ennen vaalia tulee kaksi uutta ehdokasta haastamaan istuvat ehdokkaat.
Hienoa, että on vaihtoehtoja, mutta mun täytyy henkkilökohtaisesti sanoa, että hiukan liian myöhään nämä ehdokkuudet tulevat, jotta piirit (piirihallitukset)voisivat realistisesti punnita ehdokkaita ja miettiä, kuka halutaan ja mihin ja millä ansioilla/taidoilla.

Jotenkin itse ajattelisin, etten asettuisi istuvaa vastaan näin viime tipassa, ellei häneen oltaisi tyytymättömiä. Heräilee siis kysymys.. Onko näin? Ja jos, onko istuville annettu palautetta?
Oon tästä sitä mieltä, että meidän pitäisi partiosa enemmän oppia antamaan ohjeita, kertomaan palautetta ja keskustelemaan. Usein tuntuu, että ihmisiä vaihdellaan ja vaihdellaan ilman, että vastuutyyppi ees tietää, ettei häneen olla tyytyväisiä. Se on tavallaan tosi surullista ja ainakin itse toivoisin saavani palautetta tekemisistäni, erityisesti, jos teen jotain ihan pimeetä. Ammattilaisia partiotoiminnassa kun ei tässä olla ja jokainen kehittää itseään kaikenaikaa :)
Vai onko tässä sittenkin muut intressit, joita en tiiä?

Sääli sinällään, että ehdokkuudet tulivat näin viime tipassa, nyt ainakaan L-SP:n hallitus ei saa oikeasti selvitettyä ja päätettyä, ketkä olisivat aidosti parhaat vaihtoehdot. Vaan asioita tarkastellaan papereina ja taustoina...

2 kommenttia:

  1. Toivoisin myös ehdokkailta jonkinnäköisiä ulostuloja sen suhteen, mitä asioita he ovat ajamassa. On vähän hassua olla profiililtaan vaan vastaehdokas.

    VastaaPoista
  2. Vastaehdokkuus kuitenkin selvästi puri :)

    VastaaPoista