perjantai 17. huhtikuuta 2015

Aikuis- ja luottisasiat piirissä - nyt rakennetaan lihasta luiden ympärille.

Aikuis- ja luottisryhmän tehtäväajatuksia - rakennetaan
lihasta luiden ympärille!

Kuten kaikki tiedämme, piirin organisaatio muuttui ja on muutoksessa.
Strategisesti ja toiminnallisesti haluamme panostaa aiempaa enemmän aikuisten tukemiseen ja motivoimiseen partiossa. Aikuisilla tarkoitamme niin piirin luottiksia, kuin kaikkia partiossa toimivia aikuisia, niin nykyisiä, kuin tulevia, niin lippukunnissa, alueilla, kuin taukotuvassa.

Koska aikuisuuteen haluttiin, tarvittiin ja halutaan sekä tarvitaan lisää resursseja, tarvitaan myös uudenlaista katsomista, uudenlaisia näkemyksiä, uudenlaisia ideoita ja uudenlaista ajattelua.
Mitä kaikkea aikuisuus voisikaan L-SP:ssä olla?
Mitä kaikkea siihen voisi kuulua?
Täällä olevaan taulukkoon (tai tän blogin kommentteihin) saa listata kaikkia ajatuksia, tehtäviä ja näkemyksiä siitä, mitä aikuis- ja luottisryhmän vastuulla jatkossa voisi olla.
Ainakin tässä kohtaa aikuis- ja luottisasioista puhutaan osin erillään, vaikka osa asioista toimii kaikille aikuisille partiossa. Silti ehkä kuitenkin myös yhdistyksen, tässä tapauksessa piirimme, luottamushenkilöt tarvitsevat/ansaitsevat myös tietoa vain juuri meidän tavoitteista, strategiasta, painopisteistä, kehityskohdista yms. Vai tarvitsevatko?
Haasta ja kerro!

Kommentointia saa jatkaa pitempäänkin, mutta jos haluat olla ensimmäisissä jatkopohdinnoissa mukana, kerro näkemyksesi jo 19.4. mennessä.
Nyt tehdään, eikä meinata, korjataan jos tarvii ja kehitetään kaiken aikaa, mutta ei jäädä paikoilleen ihmettelemään.

Älkääkä huolestuko, etteikö asiaa olisi yhtään mietitty, totta kai on. Mutta mitä enemmän mielipiteitä, ajatuksia ja näkemyksiä on -sen parempi!
Äläkä pelkää sitäkään, jos ajatuksesi, ideasi tai näkemyksesi koskisi enemmän jotakuta muuta, kuin aikuis- ja luottisryhmää. Jokainen idea on arvokas ja ohjaamme kyllä ideat oikeille tahoille. Rohkeasti vaan ajatuksia kehiin!

Yhdessä tehden ja toisiamme tukien saadaan asioita aikaiseksi!

Lisätietoja saa kysellä täällä tai laittaa mailia vaikka Marille, mari.kousa@partio.fi (soitellakin saa!)


Kiitos avustasi ja aktiivisuudestasi!
Kuva: Juho Vainio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti