sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Vähän rauhallisempaa partiorintamalla

Jäsenkokouksen jälkimainigeissa monet meistä varmasti miettivät, onko tämä kaikki todella sen arvoista että:
* yöunet jäävät vähiin tai kohtuullisen heikkolaatuisiksi
* perhesopu on koetuksella
* muut harrastukset eivät oikein nappaa, kun mielessä pyörivät jäsenkokouksen nopeat ja yllättävät käänteet

Vastaus lienee tässä vaiheessa selvä: KYLLÄ!

Viikon 47 viikonloppuna kokoontui Partioneuvosto viimeistä kertaa vanhalla kokoonpanolla. Mukana olivat myös kynnelle kyenneet uudet edustajat. Vuodesta 2013 tulee Neuvostolle varmasti työntäyteinen ja ehkä myös raskas, mutta neuvokset ovat sen verran rautaista sakkia, että jollei nyt ala hommat toimimaan ja keskustelua synny, niin ei sitten milloinkaan! Onnenpotkut neuvoksille ja uudelle puheenjohtajalle!

Kuluneelle viikolle oli tämän jäsenen kalenteriin merkitty partiota vain kahdelle illalle. Torstaina istuttiin vihdoin alas ja synnytettiin piiriimme LUOTTISJAOSTO. Organisaatiossa jaosto toimii Koulutustoiminnanalan sivujuonteena ja jäseninä on omien toiminnanalojensa moniosaajia. Vetovastuussa jaostossa on kaksi koulutusohjaajaa. Luottisjaosto vastaa piirimme luottamushenkilöiden hyvinvoinnista ja siitä, että JOKAISELLA PIIRILUOTTIKSELLA on tarvittava osaaminen ja motivaatio pestinsä hoitamiseen. Voimaa ja virtaa uutukaiselle jaostolle!

Perjantaina sain osallistua Maarian seurakunnan Raunistulan seurakuntatalon joulunavaukseen. Tapahtuma oli lämminhenkinen, vaikka väkeä oli - ehkä haastavan kelinkin vuoksi - paikalla vähänlaisesti. Siinä glögiä kaadellessamme keskustelimme partiojohtajakollegani kanssa, että ehkä tuossakin tapahtumassa olisi kuitenkin voinut antaa lasten ja nuorten näkyä partion kasvoina enemmän. Kyllähän partiolaisena olemme aina valmiita auttamaan, mutta useammin pitäisi "vaivautua" lyhyemmänkin varoitusajan tehtäviin kysellä lippukunnan nuorempia jäseniä. Vai?

Viikonloppu oli ns. partiovapaa, mutta huomaan, että partioystävien kanssa tulee aikaa vietettyä silti. Pohdimmekin tänään mm. vastausta kysymykseen: MITÄ TEKISIT, JOS ET OLISI PARTIOSSA?  

Lupsakkaa 1. adventtisunnuntaita kaikille! Mitäs sieltä kalenterin luukusta tänään paljastui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti