maanantai 26. maaliskuuta 2012

Ohjaajatapaaminen pidettiin menneenä viikonloppuna

Piirimme alue-, ohjelma- ja koulutusohjaajat kokoontuivat Sauvon Ahtelan pitkien pöytien ääreen menneenä viikonloppuna.

Lauantai vietettiin vapaamuotoisemmin saunoen, jutustellen, Kasvu-esitystä katsellen ja muonituskurssin iltaohjelmasta nauttien. Sunnuntaina pidettiin ohjaajatapaamisen virallisempi osuus, jossa vaihdettiin toiminnanalojen kuulumiset, pohdittiin ajankohtaisia asioita, ratkottiin ryhmissä ongelmia, pöyhittiin tilastoja ja keskusteltiin ohjaajatapaamisten menneisyydestä ja tulevaisuudesta.

Toiminnanalojen välinen yhteistyö sai kiitosta ja jatkossa pyritään edelleen hyödyntämään syntynyttä verkostoa. Tiedonkulkua toiminnanalojen välillä kehitetään ja myös tiedonkulkua akselilla piiri - alueet - lippukunnat pyritään parantamaan, jotta pystymme palvelemaan lippukuntia paremmin. Keskustelua heräsi mm. Piirin ilmoittautumiskärjestelmästä, alueohjaajien jaksamisesta ja Tapahtumatarjottimesta.

Sunnuntain tiivis päivä päättyi loppuyhteenvetoon ja moninaisten työryhmien perustamiseen. Seuraavan ohjaajatapaamisen alustavaksi ajankohdaksi sovittiin syyskokousviikonloppu marraskuun alussa. Kiitos ohjelmatoiminnanalalle järjestelyistä ja tsemppiä alueelle syksyn suunnitteluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti